Filtrer efter

Peberspray - Security

KØB AF PEBBERSPRAY TIL SELVFORSVAR I HJEMMET.

Hos JAGTDANMARK har du NU mulighed for at købe peberspray fra 1.januar. VI KAN tilbyde et bredt udvalg af kvalitets og sikkerheds testet pebererspray. Det er kun voksne over 18 år som kan købe peberspray og man må have det i hjemmet som hjælp til selvforsvar. Vi vil have et bredt udvalg til de bedste priser!

Gyldigt ID skal fremvises ved køb!

KØB FOREGÅR INDTIL VIDERE KUN VED AFHENTNING PÅ VOR ADRESSE

BYBJERGVEJ 15 ESPERGÆRDE.

TIRS-FREDAG 10-16  ELLER EFTER SÆRLIG AFTALE.

ADVARSEL:
Peberspray må kun bruges til selvforsvar og skal opbevares forsvarligt utilgængeligt for mindre årige/børn. Peberspray er meget ubehageligt og hvis du bliver ramt medfører det store smerter i øjne, næse og din hud, samtidig vil man få vejrtræknings problemer. Peberspray er dog ikke lave evig skade. Men i stedet vil smerten fortage sig inden for få timer.

DU KAN KØBE VIA VOR INTERNETSHOP WWW.JAGTDANMARK.DK MEN KUN VED AFHENTNING I ESPERGÆRDE – BYBJERGVEJ 15 ESPERGÆRDE

DER SKAL FOREVISES BILLEDLEGITIMATION – KØREKORT, PAS.

ØNSKER DU STØRRE MÆNGDER TIL VIDERESALG KRÆVER DETTE KUN KUNNE SKE VED FREMVISNINMG AF GYLDIG VÅBENHANDLERTILLADELSE.

 

Uddrag af Lovforslag og den vedtagne lov fra Justitsministeriet.

(Delvis lovliggørelse af peberspray)

"Danskernes tryghed er en af regeringens allerhøjeste prioriteter. Det gælder ikke mindst den enkelte danskers tryghed i sit eget hjem. Et hjem bør være et sikkert sted, hvor borgerne selv afgør, hvem de lukker ind, og netop derfor udgør overfald i hjemmet, hjemmerøverier og indbrud en særlig krænkelse af ofrenes tryghed og integritet. Regeringen ønsker derfor yderligere at styrke indsatsen for, at borgerne kan føle sig trygge i deres eget hjem.

Som et led i indsatsen for danskernes tryghed foreslår regeringen at lovliggøre besiddelse af peberspray i eget hjem for personer over 18 år. Formålet med forslaget er, at borgerne skal have mulighed for at erhverve en peberspray til brug for selvforsvar i eget hjem.

Ved lovliggørelse af peberspray i eget hjem, får den almindelige borger mulighed for at erhverve et egnet middel til beskyttelse imod hærdede kriminelle. Det er regeringens opfattelse, at bevidstheden om, at man er i stand til at beskytte sig selv i tilfælde af hjemmerøveri mv., vil kunne medvirke til at øge trygheden i eget hjem for mange borgere."

SE HELE LOVFORESLAG HER!

Vi beder om forståelse for at vi som registrerede våbenhandlere er yderst forsigtige med registrering, overholdelse af lovgivning indtil denne synes klarere, og vi forbeholder os alle rettigheder til at ændre vore retningslinjer, distribution efter gældende lov.

FORUDBESTILLING MULIG TIL 2. JANUAR 2019 TIL LEVERING FRA VOR ADRESSE.

DU VIL FÅ BESKED OM LEVERINGSDATO VIA MAIL. 

Peberspray - Security

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre