JAGTDANMARK GIVER 10% RABATKODE: JAGTDK10

Franchi Affinity Anniversario 12/76

8.999,00 kr.
Inkl. moms

Affinity Anniversario kombinerer alle virksomhedens tidligere modeller: Et simpelt blik er at rejse gennem hver models historie. Med sine graveringer af stiliserede fasanfjer bekræfter Franchi sine 150 år til jægernes tjeneste. 

Antal
På lager

 

 

 

En orange F på udløserbroen identificerer shotgun umiskendeligt som et Franchi-produkt. Affinity Anniversario etablerer et nyt paradigme, der kombinerer ergonomisk perfektion, skønhed, raffinement og praktiske egenskaber.

Kal 12 og 20 Affinity Anniversario mekanismen fungerer typisk i henhold til semiauto, med recoil fjederen indkapslet i forenden. Front-Inertia teknologien bevæger sig fremad, balancen reducerer mundklatret. Det roterende bolthoved har to klapper, en boltstang er anbragt inde i en hulrum af bolten. På bunden af ​​hulrummet er det muligt at finde en stærk hovedfjeder placeret mellem tangen og hulrummets væg. Bolteholderen, der tjener som inertiemasse, er forbundet via et par handlingsstænger til handlingsbøjlen, der er monteret på magasinrøret, og som har en fjeder, der vikles rundt om magasinrøret selv. Tykkelsen af ​​handlingsstængerne blev reduceret takket være et enkelt U-formet element svejset til en ring, der glider på magasinrøret. Forenden er skærpet, let og hurtigt at gribe. Rammen er lys og lavet af aluminiumlegering. Alle tønder er magnum og kammerat 76 mm (3 "), 66, 71 cm lange ifølge modellen, tilbydes med tre kæber 5 cm lange * / *** / Cyl (*, ***, **** for tønder med trin ribben). Chokes over *** er stålbeskyttet. Den fine træmasse, Grade 3 med oliefinish, har en TSA_ADV recoil pad (Twin Shock Absorber advanced) lavet af polyurethanskum for at reducere recoil og slippe med en hurtig sigtning. Checkingen har et originalt og nyt mønster ved navn Allround interlacement, der er lavet for at få det bedste greb og nem håndtering muligt under alle forhold og med alle slags tøj. Alle Franchi haglgeværer har en syv års garanti på mekaniske dele En unik og slående orange case holder beskytter denne festlige semi-automatiske.

Du vil eventuelt også synes om