• Nedsat pris

KS Quik Release Montage 30MM Aftagelig

799,00 kr.
599,00 kr. Spar 200,00 kr.
Inkl. moms

Top aftagelige montage fra Konus. Kommer genialt simpel spændesystem hvor du får den ultimative skridsikre montage. Disse ringe er velegnede til Weaver / Picatinny skinne og  er utroligt holdbare. De leveres med Quick Release-systemet! Bedste aftagelige montage efter EAW som er 4 gange så dyr. Dette er "best value for money"

Antal
På lager

 

 

 

Tekniske informationer:
Durabel Steel Construction
Kommer med Torx & 8 skruer
Quik Release Konus System
Diameter: 30MM

KONUS OPTIK OG KIKKERTER ER MED MINIMUM 2 ÅRS GARANTI OG TIT LIVSGARANTI, UIMODSTÅELIG OPTIK I FINESTE KVALITET OG EKSKLUSIVT GLAS SOM OFTE KUN FINDES PÅ LANGT DYRERE KIKKERTER!

Besøg hjemmesiden for mere info:
Konus.com for yderligere information om produkterne og modeller fra et af verdens mest aggressive optik producenter i moderne design og formgivning samt nyeste optik opfindelser.

Nyd dette geniale stykke optik - til alt udenfor døren!

JagtDanmark er generalagent for Konus i Danmark.
Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af udsøgte materialer, de fleste modeller er vandtætte, alle er dug og støvtætte sikret med nitrogen og stødsikre.

Pas på den som den var en Zeiss og den holder ubegribeligt længe.

Vi sælger engros og via vor netshop. har du professionel interesse i Konus videresalg kan du kontakte os via mail info@jagtdanmark.dk for engros priser, forhandling og levering.

Du vil eventuelt også synes om