Franchi Konus Pakke: Franchi Horizon + Konus 3-12x56

10.999,00 kr.
Inkl. moms

Franchi Konus Pakke: Franchi Horizon + Konus 3-12x56 Redpoint & Aftagelig Konus montage.
Her får du det nyeste skrig i branchen. Både Franchi Horizon og den den Konus 3-12x56 med lys blå/rød(læs mere her). Pakken er lavet til dig der vil have det nyeste og bedste.

Kaliber
Antal
På lager

  • Fuld Returret Fuld Returret
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Gratis fragt v/600,- Gratis fragt v/600,-

Kikkert:
Konuspro LZ-30 serie har et avanceret, dobbelt ballistisk låsesystem, der er designet til at låses dine endelige justeringer for den ultimative præcision. Det er top modellen fra Konus og er den perfekte kikkert! Med to lynhurtige”easy to use” ballistiske tårne får du justering til sidevind og distance.

Montage:
Top aftagelige montage fra Konus. Kommer genialt simpel spændesystem hvor du får den ultimative skridsikre montage. Disse ringe er velegnede til Weaver / Picatinny skinne og  er utroligt holdbare. De leveres med Quick Release-systemet! Bedste aftagelige montage efter EAW som er 4 gange så dyr. Dette er "best value for money"

Riffel:
Riflen og mærket er tiltænkt moderne unge jægere, der ønsker sublim kvalitet uanset hvad. De dyrker sport, tager på skiferie, surfer om sommeren, går på jagt om efteråret, og skal og vil nå det hele. Det skal gerne være med stil og  præcision. Det er lige hvad Franchi er indbegrebet af med både de økonomiske rammer, og drømmen om en super kvalitet. Og så med 7 års fabriksgaranti fra Franchi.

Tekniske informationer:

Vægt: 2,99 kg

Længde: 107,5cm

Pibelængde: 56cm

Kaliber: 243, 308, 3006, 300 win.mag

3 knastet bolt

Sikker afladning med sikret lås

Magasinbund - så du ikke smider dit magasin væk - 4 skud - det er nok.

3 skud indenfor 1" - præcision - Alt kan monteres EAW, Weaver, Jilas, GT montager

3 skud-3 cm uden rekyle, elegant.

A0506900

Du vil eventuelt også synes om