• Nedsat pris

Høreværn Impact Sport Honeywell Let Elektroniske DB 25SNR

1.199,00 kr.
899,00 kr. Spar 300,00 kr.
Inkl. moms

Impact Sport Howard Leight Elektroniske Høreværn DB 25SNR:
En af de mest pålidelige og behagelige slim-line høreværn på markedet. Blandt jægere er et høretab ikke ualmindeligt, tværtimod: 4 ud af 5 jægere rapporterer hørelse problemer og / eller tinnitus såvel som stærke øre lyde. Skud sprængningen er den farligste lyd for ørerne.

Antal
På lager

 

 
 
 

 

 

Impact Sport imødekommer de to grundlæggende krav fra sportsskytter og jægere: Den beskytter pålideligt mod volden med våben, mens dens sofistikerede lydstyringssystem sikrer fuld opmærksomhed. Signaler og opkald forbliver klart hørbare.

De højtydende retningsmikrofoner henter tale og omgivelsesstøj, og elektronikken sikrer en pålidelig 82 dB (A) sikkerhed i øret. Dette resulterer i en naturlig hørelse, mens der tillades en normal kommunikation. Hvis støjniveauet stiger over 82 dB (A), slukkes forstærkeren automatisk, og høreværnet er beskyttet mod skadelig støj af påvirkningen fra Impact Sport.

Impact Sport bruger to mikrofoner, der skaber en stereofon lyd. Dette betyder, at hver lyd tildeles sin faktiske retning. Efter fire timer slukkes den automatisk.Impact Sport er sammenklappelig og kan stuves væk i de trangeste mellemrum. Det er også muligt at tilslutte en radio- eller MP3-afspiller via et lille aux stik. Kommer i justerbar unniversel størrelse.

Tekniske data:

SNR: 25 dB

Støjniveaugrænse: 82 dB (A)

Betjening: 2x AAA-batterier

Driftstid: 350 timer

Automatisk slukning: efter 4 timer

Vægt: 286 g (inklusive batterier)

Du vil eventuelt også synes om