• Nedsat pris
  • Ny
  • Pakke

Komplet Pakke: HW 70 Weihrauch luftpistol 4,5 mm Black Arrow

2.895,00 kr.
2.565,00 kr. Spar 330,00 kr.
Inkl. moms

DIREKTE FRA IMPORTØR SIDEN 1979

HW 70 Weihrauch luftpistol 4,5 mm Black Arrow, formodentlig verdens bedste knæklås luftpistol, efterlignet af stort set alle fabrikanter - dog uden at opnå denne super pistol til anklen.

Der skal monteres et sigte på dette våben - pistol kikkert som se på billederne eller endnu bedre et rødpunkt til hurtig target skydning.
Inkl: Weihrauch 2x20 Pistolkikkert.


Denne pakke indeholder

Antal
På lager

 

 
 

Denne konstruktion gør at der opnås en udgangshastighed på hele 125 m/s. og gør pistolen egernet til målskydning på 10 meter. Weihrauch HW 70 har et blødt og glat aftræk med mulighed for to-trins justeringer, som gør det muligt at tilpasse den efter skytten ønske og behov. På toppen har den et justerbart mikrometer sigtemiddel, men det er dog ikke muligt at montere kikkert- eller rødpunkt sigte på luftpistolen.

Weihrauch HW 70 er en klassisk luftpistol med knækladegreb, som er produceret på Weihrauchs legendarisk våbenfabrik i Tyskland. Luftpistolen er utrolig solidt bygget og har tilmed fået et mere let håndtag i kunststof materiale, som både kan anvendes af venstre- og højre hånds skytter. Luftpistolen skyder på et klassisk system med en spændefjeder, som trækkes på ved at knække luftpistolens løb og isætte haglet direkte i løbet indgangen.

Bemærk venligst:

For at købe luftvåben i 4,5 mm skal du være over 18 år. Derfor bedes du fremsende os en kopi af billedlegitimation dvs. enten kørekort eller pas til info@jagtdanmark.dk eller et billede til tlf.  22 12 96 11

Du vil eventuelt også synes om