JAGTDANMARK GIVER 10% RABATKODE: JAGTDK10

Tilsyn af Torp ejendom - Til alle med torp, jagt og hus i Syd-Sverige

450,00 kr.
Inkl. moms

Vi tilser, runderer dit torp, hus eller jagt i Skåne, Kronoberg, Blekinge Län, hvor Augustenborg Gods i forvejen har skov og udlejer jagt.

Vi kører forbi, runderer bygninger, og sender 4 billeder af dit torp/hus på mobil, mens vi er der. Ser vi noget usædvanligt, indbrud, større skader sender vi en sms/ringer dig op. Besøget varer 10-15 minutter, herefter 250,- pr. halve time – max én time.

Antal
På lager

 

 

 

Til Torperforeningen

Til alle med med torp, jagt og hus i Syd-Sverige Tilsyn af Torp  ejendom:

Vi tilser, runderer dit torp, hus eller jagt i Skåne, Kronoberg, Blekinge Län, hvor Augustenborg Gods i forvejen har skov og udlejer jagt.

Dkk 450,-

Vi kører forbi, runderer bygninger, og sender 4 billeder af dit torp/hus på mobil, mens vi er der. Ser vi noget usædvanligt, indbrud, større skader sender vi en sms/ringer dig op. Vi kan ikke medvirke med reparationer, anmeldelser, el.l. og påtager os ikke ansvar for hændelser, der måtte opstå før eller efter vort besøg, herunder vejr, tyveri eller andet. Besøget varer 10-15 minutter, herefter 250,- pr. halve time – max én time. 

Forbehold for Corona situationen generelt, forhindres vi adkomst, ikke findbar, ikke tilgængelig, påbegyndt besøg afregnes med fuld beløb, besøger vi ikke din ejendom af anden årsag, corona problemer, får du penge retur – fortrydelsesret ikke mulig, ekspeditionsgebyr på 100,- kan dog fratrækkes salæret.

Det er et tilsyn, en service hvor vi i forvejen tilser ejendomme ved Markaryd, Älmhult, Kalmar, Hässleholm, Torsås, Svängsta, Helsingborg m.fl. Har du kontakt til gode svenske naboer, burde denne service ikke være nødvendig, dette er i fald, der er et behov for et kort tilsyn.

Vi tager 4 mobil billeder på SMS max 15 ord ved besøget. 

Information kun hvis vi ser noget påfaldende med opringning, SMS eller mail, uden yderligere ansvar.

Besøget finder sted 3-7 dage efter indbetaling – i dagtimerne. Vi kan ikke angive yderligere tidspunkt.

Bestilling skriftlig kun via mails

Bestilling www.JagtDanmark.dk

Se vor virksomhed på www.Augustenborg-gods.dk – vi er medlemmer af Danske Torpare.

Ejers navn, 

Adresse i Danmark

Svenske ejendoms, Google koordinater

Mobiltel. 

Tel. 

Adresse

Fastighetsbetegning f. eks Mjölkalånga 25:1 ses på www.Hitta.se 

Betaling : 0045  28459611

www.jagtdanmark.dk 

www.augustenborg-gods.dk

DKK 450,- 

Mobilpay dansk 28459611

Du vil eventuelt også synes om