JAGTDANMARK GIVER 10% RABATKODE: JAGTDK10

  • Nedsat pris

Konus 8x42 KonusRex Waterproof Green

3.999,00 kr.
2.499,00 kr. Spar 1.500,00 kr.
Inkl. moms

Topmodellen! Super kikkert!

8x42 WP kvalitetsoptik helt moderne opbygning ligesome Swarovskis modeller - dog til en helt anden pris. Fin til nat-og almindelig jag. Lækkert design gummiarmeret - vandtæt.

Antal
På lager

 

 

 

-Model: Konusrex

-Type: Roof prisme med åben hængsel

- Forstørrelse x objektiv diameter: 8x42 WA

- Fokusering: Central

- Synspunkt ved 1000m / yds: 124mt / 371ft.

- Exit pupil: 5.2mm

- Vægt gr / oz: 550gr / 19.4oz

KONUS OPTIK OG KIKKERTER ER MED MINIMUM 2 ÅRS GARANTI OG TIT LIVSGARANTI, UIMODSTÅELIG OPTIK I FINESTE KVALITET OG EKSKLUSIVT GLAS SOM OFTE KUN FINDES PÅ LANGT DYRERE KIKKERTER!
Kikkerten er lavet med Konus optik, der er i den fineste kvalitet med eksklusivt glas, som kun findes på langt dyrere kikkerter. Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af et udsøgt materiale. Denne er desuden også vand,- dug,- og støvtæt.

Besøg hjemmesiden for mere info:
Konus.com for yderligere information om produkterne og modeller fra et af verdens mest agressive optik producenter i moderne design og formgivning samt nyeste optik opfindelser.

Nyd dette geniale stykke optik - til alt udenfor døren!

JagtDanmark er generalagent for Konus i Danmark.
Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af udsøgte materialer, de fleste modeller er vandtætte, alle er dug og støvtætte sikret med nitrogen og stødsikre.

Pas på den som den var en Zeiss og den holder ubegribeligt længe.

Vi sælger engros og via vor netshop. har du proffessionel interesse i Konus videresalg kan du kontakte os via mail info@jagtdanmark.dk for engros priser, forhandling og levering.

Du vil eventuelt også synes om