• Nedsat pris
  • Pakke

JAGTTEGNS KURSUS SPECIAL 2024 : Franchi Horizon M4 SyntC M. 3-12X56 AFT MAG

13.286,00 kr.
9.964,50 kr. Spar 25%
Inkl. moms

Komplet pakke med Norconia 3-12x56 Redpoint, Quick aftagelige KS montager og Paradox 45 lyddæmper.
Dette er den nye smukke Franchi Horizon M4 med aftageligt magasin og fluted bundstykke. Kommer i Italiensk design, 5 punkt skæfte, gevind til lyddæmper, kan aflades i sikret tilstand, vejer kun 2,9kg! Dette er en drømme riffel, til alt slags jagt. Vælg mellem
308 win. og 30-06.

 

 

 


Franchi er et 150 år gammelt historisk våbenfirma fra Italien. Franchi - indgår i dag som en del af Beretta Holding, der omfatter store berømtheder som Beretta, Franchi, Sako, Tikka, Steiner, Benelli og således garant for sublim kvalitet i hele verden.


Riflen og mærket er tiltænkt moderne unge jægere, der ønsker sublim kvalitet uanset hvad. De dyrker sport, tager på skiferie, surfer om sommeren, går på jagt om efteråret, og skal og vil nå det hele. Det skal gerne være med stil og  præcision. Det er lige hvad Franchi er indbegrebet af med både de økonomiske rammer, og drømmen om en super kvalitet. Og så med 7 års fabriksgaranti fra Franchi.

Produceret i Italien - i Urbino, Rafael og Bellinis fødeby med tradition for design og kunst, og verdensmesteren Valentino Rossi for fart og tempo.

Du kan få Franchi service i hele landet gennem udvalgte forhandlere eller direkte fra JagtDanmark A/S

Riflen for den unge friske jæger med mange muligheder og i den helt rigtige prisklasse - ikke for dyr og ikke for billig.

Skal du have gratis mulighed for lyddæmper, er Franchi forberedt med lyddæmper-gevind.

Skal du have en kolbe med anatomisk greb og 5 forskellige støttepunkter uanset hvilken skydestilling du vælger i helt moderne design, så er valget let. Vælg Franchi!

Mangler du inspiration til madlavningen? Gå ind på Franchi Mad Akademi (Franchi.com) og få de lækreste italienske vildt- og madopskrifter direkte italiens kokke.

Det handler om frihed, muligheder, jagt, mad, vildt og nye muligheder.  

 

Tekniske informationer

Vægt: 2,99 kg

Længde: 107,5cm

Pibelængde: 56cm
Inkl. Aftageligt Magasin

Kaliber: 243, 308, 3006, 300 win.mag

Fluted 3 knastet bolt

Sikker afladning med sikret lås

3 skud indenfor 1" - præcision - Alt kan monteres EAW, Weaver, Jilas, GT montager

3 skud-3 cm uden rekyle, elegant.

Mulighed for 32 forskellige sigtekikkert, montage og riffel kombinationer

Du vil eventuelt også synes om