• Nedsat pris

UDSALG Konus Pro 2,5-10x56 LZ-30 M. Redot Sigtekikkert

2.995,00 kr.
1.995,00 kr. Spar 1.000,00 kr.
Inkl. moms

Konuspro LZ-30 serie har et avanceret, dobbelt ballistisk låsesystem, der er designet til at låses dine endelige justeringer for den ultimative præcision. Det er top modellen fra Konus og er den perfekte kikkert! Med to lynhurtige”easy to use” ballistiske tårne får du justering til sidevind og distance.

Antal
På lager

 

 

 

Plus perfekt klar redpoint/dotpoint, i dobbel belysning(rød/blå) med 5 forskellige indstilinger! Dette er drømme kikkerten! Dette er “best value for money” slår selv langt dyrer kikkerter. Kun hos JagtDanmark med 7 års garanti! Top robust med fuldt multi-coated glas af højeste kvalitet, generere den maksimale lystransmission under de mest ugunstige forhold.

-VANDTÆT / FOGPROOF / SHOCKPROOF

- EKSTRA VISNINGSRÅDE

- FULLT MULTI-COATED(STØDABSORBERENDE)

- PRÆCISION 1/4 MOA JUSTERINGER

- DUAL LOCKING

- DUAL ILLUMINATION

- ONE PIECE TUBE CONSTRUCTION

- FAST FOKUS OCULAR

TEKNISKE DETALJER

MagnificatiOn x ø Mål: 2,5-10x56
Reticle : 30/30 med dobbelt oplyst flydende kryds (blå / rød)
Synsfelt ved 100m - 13m ved 3x •  3,2m ved 12x
Vægt: 720g
Længde: 340mm
Øjenlind : 83.82mm - 3.3"

Exit Elever: 18,6mm ved 3x • 4,6mm ved 12x
Klikværdi mm @ 100m i @ 100yds: 1/4 MOA (7.25mmm)

Justeringsområde m @ 100m i @ 100yds: 1,52m - 60 "

Monteringslængde mm: 144mm

KONUS OPTIK OG KIKKERTER ER MED MINIMUM 2 ÅRS GARANTI OG TIT LIVSGARANTI, UIMODSTÅELIG OPTIK I FINESTE KVALITET OG EKSKLUSIVT GLAS SOM OFTE KUN FINDES PÅ LANGT DYRERE KIKKERTER!
Kikkerten er lavet med Konus optik, der er i den fineste kvalitet med eksklusivt glas, som kun findes på langt dyrere kikkerter. Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af et udsøgt materiale. Denne er desuden også vand,- dug,- og støvtæt.

Besøg hjemmesiden for mere info:
Konus.com for yderligere information om produkterne og modeller fra et af verdens mest aggressive optik producenter i moderne design og formgivning samt nyeste optik opfindelser.

Nyd dette geniale stykke optik - til alt udenfor døren!

JagtDanmark er generalagent for Konus i Danmark.
Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af udsøgte materialer, de fleste modeller er vandtætte, alle er dug og støvtætte sikret med nitrogen og stødsikre.

Pas på den som den var en Zeiss og den holder ubegribeligt længe.

Vi sælger engros og via vor netshop. har du professionel interesse i Konus videresalg kan du kontakte os via mail info@jagtdanmark.dk for engros priser, forhandling og levering.

Du vil eventuelt også synes om