Konus 20x80 Giant Panorama kikkert

2.999,00 kr.
Inkl. moms

Langdistancekikkert med høj lysstyrke. Dette er en kraftig kikkert til alle formål, så hvis drengene skal imponeres, så er det her kikkerten, du skal have fat i!

For med en 20x ED objektiv 8 så er der er enorm lysstyrke på distancer helt op til 400 meter. Kikkerten er let at montere og er udformet i en uovertruffen kvalitet.

Antal
På lager

KONUS OPTIK OG KIKKERTER ER MED MINIMUM 2 ÅRS GARANTI OG TIT LIVSGARANTI, UIMODSTÅELIG OPTIK I FINESTE KVALITET OG EKSKLUSIVT GLAS SOM OFTE KUN FINDES PÅ LANGT DYRERE KIKKERTER!

Kikkerten er lavet med Konus optik, der er i den fineste kvalitet med eksklusivt glas, som kun findes på langt dyrere kikkerter. Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af et udsøgt materiale. Denne er desuden også vand,- dug,- og støvtæt.

Tekniske informationer:

Forstørringer x objektiv Ø: 20x60

Fokusering: Central.

Synsfelt ved 1000m / yds: 38m / 114ft

udgangs elev: 3mm.

Længde: 32 cm

Vægt: 1300g

Bredde 22 cm

Besøg hjemmesiden for mere info:
Konus.com for yderligere information om produkterne og modeller fra et af verdens mest agressive optik producenter i moderne design og formgivning samt nyeste optik opfindelser.

Nyd dette geniale stykke optik - til alt udenfor døren!

JagtDanmark er generalagent for Konus i Danmark.
Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af udsøgte materialer, de fleste modeller er vandtætte, alle er dug og støvtætte sikret med nitrogen og stødsikre.

Pas på den som den var en Zeiss og den holder ubegribeligt længe.

Vi sælger engros og via vor netshop. har du proffessionel interesse i Konus videresalg kan du kontakte os via mail info@jagtdanmark.dk for engros priser, forhandling og levering.

Produkt information

Højde
32
Bredde
22

Du vil eventuelt også synes om