Liste over varer efter mærke Heym

Heym er en tysk våbenproducent etableret i 1865. Heym fremstiller blandt andet bolt action rifles og dobbeltrifler, men her er produkterne ikke i hvilken som helst kvalitet. Heym står for over 150 års erfaring kombineret med de bedste materialer. Specialiserede håndværkere tilpasser specielt hver eneste del og sørger for perfekt finish på hver eneste Heym riffel. 

En Heym kommer som standard med omhyggeligt udført håndgraveret design, der komplimenterer linjerne på hver eneste våben, og får det til at ose af luksus og ekstravagance. Udover det mere standardiseret men stadig unikke design fås der også modeller med et mere ekstravagant design, der ikke fås lignende. Det er intet mindre end nogle af verdens bedste kunstnere, der laver det unikke design, der giver Heym sin specielle karakteristika. 

Blandt JagtDanmark sortiment finder du blandt andet en Heym 55 dobbeltriffel med de fineste graveringer med kronhjort og vildsvin. Dette er et klassisk våben, der nærmest er umuligt at skaffe med under 1-2 års leveringstid. Våbnet her er brugt, men fremstår smukt og fuldt anvendeligt.

Tøv ikke med at kontakte JagtDanmark, hvis du har spørgsmål!

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)