Handelsbetingelser 

Tak fordi du vælger Jagtimport Lageret som leverandør. Ved os får du større sikkerhed på nettet, returret, garanti og fuld service.  

14 dages returret og 14 dages fortrydelsesret - husk blot omgående at give besked, hvis du fortryder ønsker penge retur.  

Returadresse

Jagtimport Lageret Bybjergvej 15, 3060 Espergærde 

Husk at medsende kopi af brev i pakken med ordrenummer, navn, adresse og telefonnummer.  Det gælder for både returvarer og ombytning til andre størrelser. Du kan returnere brugte varer - men pas dog på - du taber penge, og det er os, der skal vurdere værditabet. -I en almindelig forretning har du ikke disse rettigheder. 

Nyhedsbreve og tilbud: Du kan altid tilmelde dig vores nyhedsbrev, der udkommer cirka hver 8. dag.  Du kan tilmelde dig selv, sit jagthold, jagtkammerater, dit konsortie.  

Send en liste til info@jagtdanmark.dk, så holder vi dig/jer løbende orienteret med nyheder, de bedste priser på markedet, eller hvis der er nye regler eller lovændringer.  

Vores tilbud gælder 24 timer fra udstedelsestidspunktet - hvis ikke andet er nævnt - derfor skal du være kvik på aftrækkeren for at få vores fordelagtige tilbud. Men du kan også efter et nyhedsbrev er udløbet spørge, om tilbuddet stadig er gældende - så ser vi på sagen og prøver at hjælpe dig.  

Produkter og tilbud efter nærmere aftale: Afgives der et specielt tilbud omfatter det naturligvis ikke andre kampagner, gaver, gratisydelser, med mindre dette er udtrykkeligt nævnt i tilbuddet. Tilbud er netto - uden yderligere indhold - derfor er prisen speciel lav. Husk vi giver ikke tilbud på andre varer end hvad vi reklamerer med - det hjælper altså ikke at spørge efter tilbud på varer, du har fået tilbud på andetsteds. 

Foto- og varebeskrivelse:Vores fotos og varebeskrivelser forsøger vi at gøre præcise, men der kan forekomme mindre ændringer, der dog ikke vil ændre på varens kvalitet, størrelse eller andre vigtige detaljer. 

Vi tillader os at ændre din bestilling til en bedre vare eller til nyeste model fra leverandøren. 

 

Forsendelser: Din vare er forsikret under forsendelse hjem til dig - dog ikke under returforsendelse.
Vi giver gratis levering, men vi betaler ikke returfragt. Hvis varen ikke bliver afhendtet i pakkeshoppen, vil der opkrævet et returfragt gebyr på 50kr.

Ved levering kan der opstå restordrer på en vare, der pludselig bliver udsolgt. Jagtimport Lageret forbeholder sig ret til at levere i flere sendinger - uden yderligere omkostninger for køberen. Ligeledes forbeholder vi os ret til at levere ordren samlet, hvis det vurderes fordelagtigt. Vi holder dig løbende orienteret. Jagtimport Lageret forbeholder sig også retten til at annullere en ordre, der ikke kan fremskaffes indenfor rimelig tid, eller hvis varen er udsolgt på bestillingstidspunktet.  

Opdatering af shoppen foregår løbende, men der kan opstå fejl og udeladelser, hvilket vi selvfølgelig beklager. Men vi er mennesker - ikke maskiner. Vi prøver altid at rette fejl op med alternative købstilbud - gerne i samråd med kunden.  

Kundekontakt ved handel online: Kundekontakt er centralt efter køb hos Jagtimport Lageret. Købende kunder er dem, vi lever af, og vi bestræber os på at yde maksimal service. Dog beder vi om forståelse for, at det er et internetbaseret firma, hvor meget foregår automatisk og med autosvar, men dette er kun til kundens fordel - da tid er penge - automatik gør billigere, og du betaler ikke for unødigt personale. 

Du sparer med garanti: Ideen er simpel - går du ind i en forretning, kan du blot tælle medarbejderne og gange med 30.000. Hertil skal du lægge ejerens løn på 50.000 og gang igen med 12 - ja, så får du resultatet af at blive ekspederet i en forretning. Det er hyggeligt, men det er dyrt, og du ender med at betale for det.  Jagtimport Lageret har få medarbejdere, og vi kan via internettet og vores leveringssystemer ekspedere dig på sekunder og gennemføre den samme service som en forretning til 10 % af prisen. Besparelsen giver vi i kæmpe rabatter og bedre priser. 

Køb på nettet - der er fremtiden og det er billigst! Husk altid discount fra Jagtimport Lageret - opdager du at en vare er billigere andre steder, vil vi gerne vide det med en mail, så vi kan rette vores priserne. 

JagtDanmark leverer til Stat og kommuner:Vore kontakter leverer desuden varer til forsvaret samt politiet, med specielle rabatter og betingelser. Forsvaret, kommuner og det offentlige - køber hos Jagtimport Lageret A/S 

JagtDanmark leverer til forsvar, politi, stat og kommuner med moderne faktureringsmetoder og på særlige betingelser. Vores kontakter leverer desuden varer til forsvaret samt politiet, med specielle rabatter og betingelser. 

Vi forbeholder os retten til: Prisændringer på produkter, fejl og udeladelser af information, der er tilgængelig på nettet eller hos leverandøren og producenten. Fabrikkerne ændrer i dag produkterne løbende. Ligeledes er der kurssvingninger -  f.eks. USD, SFR der svinger op og ned, hvori mange produkter sælges.  Vi leverer til billigste opnåelige pris efter din godkendelse for alle specialprodukter.   Vi forbeholder vi os ret til at afslutte tilbud før tid, når varen ikke længere er leverbar eller andre forhold taler for, at kunderne har haft tilstrækkelig tid til bestilling.  Vi forbeholder os ret til ændringer, udsolgte varer, fejl eller udeladelser, der måtte opstå.     

Salg af våben, ammunition samt tilladelsespligtige artikler, der kræver våbenlicens: Våbenloven vil blive efterlevet og alle ordrer gennemgås grundigt. Omgående efter bestilling vil vores kunder blive informeret yderligere om formidling af bestillingen, og alle tilladelser vil blive afkrævet, der er nødvendige for køb af bestilte effekter. Forsendelser foregår med sikkerhedsfragt og personlig udlevering mod dokumentation.   

Dette sker automatisk og er generelt gældende for alle våben, der kræver alle tilladelse - med undtagelse af luftgeværer i kaliber 4,5 mm og derunder. Dette kræver alene, at kunden er over 18 år. Dokumentation herfor afkræves før levering kan finde sted.Alle oplysninger kommer omgående ved ordreafgivelse.   

Garanti og reklamationsret:

3 måneders garanti på brugte varer med mindre andet er aftalt.

6 måneders garanti på nye varer - hertil yderligere 18 måneders reklamationsret. Altså, et års garanti efter købeloven plus yderligere et års reklamationsret. 

Op til 40 års fabriksgaranti på flere forskellige produkter. Dette kan man læse mere om på vores leverandørers hjemmesider. Det er nødvendigt at sætte sig ind i firmaernes garantiordninger - der og er lavet, for at få dig til at købe og have glæde af produktet.  

Prisgaranti: Ser du varen annonceret  - og kan købe varen indenfor 30 dage efter leveringsdato, billigere end vi har solgt varen til - garanterer vi, at vi refunderer forskelsbeløbet på varen. Dette gælder ikke på brugte varer, der ikke er sammenlignelige såsom ældre modeller af  side-by-side eller andre købstilbud. 

Prisgarantien sikrer dig prismæssigt, så du ikke betaler for meget for en vare - det kan jo være svært at efterse varepriser på 2000 - 3000 produkter. I tilfælde hvor dette ikke kan lade sig gøre, kan det komme på tale at levere varen tilbage og køber kan modtage beløbet retur,  så du kan købe den annoncerede vare. Dette tilbyder vi også at gøre for dig. Det er nu ikke hændt i vores mere end 30 årige historie. 

Betalinger  

Hos Jagtimport Lageret går vi højt op i at vores kunder har en god oplevelse, så derfor sørger vi også for at sikkerheden er i top. Du er omfattet af en række sikkerhedssystemer og garantier således, at du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Vi hæver først betalingen når pakken er sendt. Det tager 1-2 dage med GLS.

Vores tilbud er gældende på dagen og leveres i det omfang, det er muligt. Vi tager forbehold for udsolgte varer, der ved en fejl ikke er taget ned fra shoppen og andre opståede fejl.  Bestiller vi en vare hjem til dig, som ikke er på lager i vores almindelige sortiment - det kan være et våben, en speciel montage, kikkert m.m. -  hæver vi din betaling som en sikkerhed. Vi gør dig bekendt med disse forhold ved ordreafgivelse, og på dette punkt gælder din returret kun begrænset. På alle andre varer i vores shop gælder købelovens beskyttelse altid dig som kunde.     Alle priser er inklusiv moms  

Gratis levering på order over 600,- Gratis levering gælder ikke for udlandet, Færøerne og Grønland hvis fragten overstiger momsbeløbet. Ved gratis levering fratrækkes momsen ikke fra leverancen, da forsendelsesomkostningerne til udlandet er meget høje i Danmark. Vi lader momsen opveje den dyre fragt på alle beløb, hvor det er muligt. Du kan altid få svar på info@jagtdanmark.dk, hvis du er i tvivl.   Forsendelse til Færøerne og Grønland   

Jagtimport Lageret forbeholder sig retten til at ikke levere varer ordrer på under 500,- hvis ordren af praktiske eller økonomiske grunde, ikke kan lade sig gøre. Tilbud og rabatter er normalt ikke gældende for eksportordrer, men kan leveres, hvis det er muligt indenfor økonomiske rammer.  Vi strækker os langt for at give alle kunder en god oplevelse.  

Bankoplysninger:

Jagtimport Lageret  - JagtDanmark A/S

Nykredit Markedstræde 12, 3400 Hillerød  

Konto for indbetaling : 8117 2687504

CVR-nummer: 77920714 

EU’s Datapolitik: Persondataforordningen af 25/05-2018: Vi videregiver ikke dine oplysninger.  

Fra den 25. maj 2018 vil hele Europa have en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger. Dette medvirker vi gerne til og anser det også som en meget fornuftig forandring. Her er vores politik på området:  

De væsentligste ændringer i persondataforordningen er, at du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og afmelde sig nyhedsbrev. (Du let afmelde nyhedsmails her: info@jagtdanmark.dk) 

Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke. 

Desuden har du ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring, ligesom du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. 

Persondatapolitik hos Jagtimport Lageret 

Det er vigtigt for os hos Jagtimport Lageret Danmark A/S, JagtDanmark A/S, at vi beskytter vores kunder- og brugeres personoplysninger og derfor overholder vi reglerne i forordningen. Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik. 

Persondatapolitikken er relevant for dig, da vi har dine oplysninger afgivet i forbindelse med f.eks. tidligere køb, tilmelding til nyhedsbrev eller anvendelse af en online tjeneste. 

Disse ændringer træder i kraft pr. 25. maj 2018. 

Levering af vores vore nyhedsbreve, produkter og tjenester: 

Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik orientering om markedet, produkter og tjenester, som du har købt, eller fremover kunne få brug for i forhold til service og garantier. 

Vi foretager ikke kreditvurderinger eller bruger dine informationer til andet, og videregiver dem ikke til andre under nogen form. Vi behandler, som alle andre webshops følgende kategorier af personoplysninger – som ikke videregives – og kun i den begrænsede og sikre form, de er afgivet til os via Bambora, Epay, Prestashop, Politiets Våbenregister, Justitsministeriet og kan derfor ikke misbruges i den form, vi opbevarer data. 

Almindelige personoplysninger 

Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, IP-adresse, våben journalnumre, skytteforeningernes våbenregistrering, betalingshistorik, brug af digitale ydelser, hvad der er købt i henh. til garantier og returret,login-oplysning – i lukkede systemer, sikret for misbrug via IT-systemer. 

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:Direkte fra dig, ordrer eller sikre videregivne tilmeldinger af nyhedsbrev, våbenregister. 

Vi kan ikke videregive dine personoplysninger - kun under følgende omstændigheder: 

Til politiets registreringer jfr. loven herunder våbenloven, Ved dommerkendelse, leverandører af tjenester, reparation, support og kundeservice, levering med fragtservice, finansielle virksomheder hvis vi finansierer et varekøb for dig, ved køb af våben og ammunition til myndighederne. 

Vi vil opbevare personoplysninger så længe, det er nødvendigt til de formål, der er nævnt. 

I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode herunder våbenlovens bestemmelser og Justitsministeriets bestemmelser og bekendtgørelser. 

B2B: Vi behandler følgende kategorier af person- og virksomhedsoplysninger jf. ovenstående oplysninger 

Generelt: Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms, ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en e-mail om afmelding til info@jagtdanmark.dk 

Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. 

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke. 

Bemærk venligst ved uønsket mail: 

Afmeld, og vi sletter dig gerne, så du fremover ikke burde modtage mails fra os. Ved dette skal du fremover kontakte os på anden måde eller via andre mailadresser, hvis du vil bestille eller vil kontakt med os. Husk venligst alle dine mailadresser. 

Vi søger hele tiden for at forbedre vores databaser med moderne systemer og undgå fejl, og vi undskylder derfor mange gange, hvis du har haft ulejlighed. 

Vi er jo selv plaget af uønskede mails – så tro ikke, vi ikke vil medvirke og efterleve alle forordninger og regler, selv om der synes at være en del panik på området i tiden omkring de nye ordninger af 25 maj 2018. Vi mener, at vi altid har overholdt persondataloven og ikke sendt mails til andre kilder end dem, der ønskede information om vores virksomhed. 

Vi oplever, at folk får videresendt emails fra andre, får tilfældig adgang til videresendelse, får nye adresser eller arbejdsmails, der ufrivilligt sendes til vores kundekartotek. Eller at folk afmelder med en anden mail end den, der skal afmeldes. Vi rydder løbende og daglig op.  

Tips vedr. generelt uønskede e-mails: Hvis du højreklikker på en mail og går ned på uønsket, herefter højreklikker og trykker på bloker afsender – blokeres mail afsenderen permanent. -Et godt middel mod spam og uønskede mails generelt. 

Tak for du er kunde -  tak for din støtte.

Vi forsøger altid at gøre vores bedste hurtigt og til laveste pris med kvalitet, garanti, service i top. Vi bruger ikke penge på dyre annoncer, vi importerer mærkevarer direkte og sælger med lave avancer. Det sker via internettet og 24 timer i døgnet hos os.  

Er du tilfreds, så sig det til andre på Facebook, Twitter og videresend vores mail og links. Send gerne vores tilbud til én du kender – køber personen på din opfordring, giver vi en gave til dig, som tak for hjælpen. Få skrevet dit navn på ordren, ellers ved vi det jo ikke.