Betalinger  

Hos Jagtimport Lageret går vi højt op i at vores kunder har en god oplevelse, så derfor sørger vi også for at sikkerheden er i top. Du er omfattet af en række sikkerhedssystemer og garantier således, at du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Vi hæver først betalingen når ekspeditionen er klar og skal sendes.

GRØN PROFIL -  Vi benytter alt i genbrugsmaterialer, det er ikke pænt altid, men skåner miljøet, du betaler ikke for fine engangs papkasser og det har den fordel at varen i en lidt ussel pakke ikke stjæles under transport.   

Vores tilbud er gældende på dagen og leveres i det omfang, det er muligt. Vi tager forbehold for udsolgte varer, der ved en fejl ikke er taget ned fra shoppen og andre opståede fejl.  Bestiller vi en vare hjem til dig, som ikke er på lager i vores almindelige sortiment - det kan være et våben, en speciel montage, kikkert m.m. -  hæver vi din betaling som en sikkerhed, vi kan også reservere din vare på dene måde ved våben med særligt nummer. Vi gør dig bekendt med disse forhold, og på dette punkt gælder din returret kun begrænset. På alle andre varer i vores shop gælder købelovens beskyttelse altid dig som kunde. Alle priser er inklusiv moms  

Gratis levering på order over 600,- Gratis levering gælder ikke for udlandet, Færøerne og Grønland hvis fragten overstiger momsbeløbet. Ved gratis levering fratrækkes momsen ikke fra leverancen, da forsendelsesomkostningerne til udlandet er meget høje i Danmark. Vi lader momsen opveje den dyre fragt på alle beløb, hvor det er muligt. Du kan altid få svar på info@jagtdanmark.dk, hvis du er i tvivl.   Forsendelse til Færøerne og Grønland   Søg export i shoppen som en vare.  

Jagtimport Lageret forbeholder sig retten til at ikke levere varer ordrer på under 500,- hvis ordren af praktiske eller økonomiske grunde, ikke kan lade sig gøre. Tilbud og rabatter er normalt ikke gældende for eksportordrer, men kan leveres, hvis det er muligt indenfor økonomiske rammer.  Vi strækker os langt for at give alle kunder en god oplevelse.  

Bankoplysninger:

Jagtimport Lageret  - JagtDanmark A/S

Nykredit Markedstræde 12, 3400 Hillerød  

Konto for indbetaling : 8117 2687504

CVR-nummer: 77920714