Liste over varer efter mærke Mauser

Lad være med at købe en riffel, køb en Mauser! Sådan skriver firmaet, der blandt jægere er blevet kendt for den kompromisløse ‘made in Germany’-kvalitet. I over 140 år er Mauser-mærket blevet symbolet for en vellykket jagtoplevelser. Men selvom deres håndværk går over hundrede år tilbage i tiden, har Mauser formået at inkorporere den mest innovative teknologi i deres produkter.

Alle deres rifler er lavet efter traditionelle standarder kombineret med nutidens innovation. Her får du en pålidelig riffel lavet med en solid struktur. Det er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt udstyret virker. Så er der mere tid til at nyde naturen og fokusere 100 procent på det, der betyder noget - jagten. 

Hos Jagtdanmark har vi et bredt sortiment af Mauser produkter. Du finder blandt andet en Mauser M18 kaliber 308 win. eller en lang række reservedele og tilbehør til dig, der allerede ejer en Mauser. Vi, hos JagtDanmark, står klar til at rådgive dig og hjælpe dig videre med at købe den helt rigtige riffel!

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)