Fløjte - 2 tonet uden læderrem SMUTTERS HUNDEUDSTYR

68,00 kr.
Inkl. moms

FLØJTE I HORN - 2 TONET "TRAINER" med SNOR TRILLEFLØJTE-ENKELTTONE.

Denne berømte - KOMMER NÅR DU FLØJTER - Trainer fløjte med 2 toner, trillefløjte og enkelttrnet.

GT-COME 

Antal
På lager

 

 

 

  • Gennem årene har vi leveret hundesnore og udstyr til 10-tusinder af glade og tilfredse hunde, jægere og hundeelskere. Vore stærke hundeliner, galger og udstyr er verdensberømte, solgt af bl.a. gennem Frankonia i Tyskland via deres katalog – et koncept med kvalitet, styrke, sikkerhed, miljø og trivsel, lavt CO2 udslip i fabrikation.

GT står for Grand Tour – god tur med hunden.

Smutters siden 1982 - er udviklet af jægere, hunde, hundeelskere og menneskeelskere gennem dagligt brug. En Smutterline holder let 30-40-50 år og masser er i brug hver dag. Tradition, kvalitet og nytænkning med f.eks. vildtslæbet til vildsvinejagt i Sverige. Vi er efterlignet masser af steder men vor kvalitet kan man ikke efterligne, udtaler Putzi Szabad, der siden hvalp har gået med Smutters - best i test. 

Linerne fabrikeres i hånden i Danmark, specielt designet til jagt og brugshunde, med kombinationer der er helt unikke.

www.JagtDanmark.dk sælger alle produkterne via nettet, og gennem distributører i hele verden. 5 års brudgaranti, 5 tons trækkraft på linerne.  

Mest kendt er skulderlinerne med 3 unikke indstillinger, hertil halsbånd, klokker, galger, fløjter og trækremme til vildt i 5 tons webbing grøn eller orange.  Alt i Smutters Hundeudstyr kan kombineres med karabinhager, koblinger til 28 praktiske brugsting.