JAGTDANMARK - DIREKTE IMPORT - BILIGST I DET LANGE LØB!

  • Nedsat pris

Pakke: NORINCO JW15 salonriffel 22 L.R. Trækolbe 5 skud magasin

5.899,00 kr.
3.899,00 kr. Spar 2.000,00 kr.
Inkl. moms

Salonriffel i høj kvalitet med 5-skuds magasin. Systemet er identisk med CZ 425 med let sikring ved toppen af låsen. Her får du fremragende præcision og den billigste pris direkte fra importøren. Denne model har været en af de mest solgte siden 1988.
JW-15 leveres både som her i Syntetic kolbe og med trækolbe.
Inkl. lyddæmper, 3-9x56 redpoint sigtekikkert, 300 22.lr. og montage.

Antal
På lager

 

 

 

JW-15 er nyeste træ og har gevind til lyddæmper,- alle 11 mm montager passer. Denne riffel er solgt i tusindvis af eksemplarer overalt i verden og opfylder alle krav til et topmoderne jagtvåben. Jagt Danmarks pris er uhørt billig og specielt nedsat på grund af vores prisgaranti.

Vi leverer direkt fra eget lager, sender alt hvad du skal bruge ift. til polititilladelse og leverer ordren til din dør.

Montér selv: Det er intet problem, blot du ikke har 10 tommelfingre. Jagt Danmark står klar med vejledning, og svar på flere generelle spørgsmål finde på vores hjemmeside. Du skal ikke være bange for at give dig i kast med det, for det er ikke videnskab, men simpel finmekanik. Blot husk at stramme skruerne maksimalt eller fastgør dem med Locktite.   

Lyddæmper Global Tactical Norinco 110 mm 22  Incl i denne pakke 

Tekniske informationer:

Kaliber: 22

Skinne: 11 mm

Magasinstørrelse: 9 skud (5 skud kan tilkøbes)

Længde: 106cm

Pibelængde: 58cm

HUSK NÅR DU KØBER VÅBEN KAN VI ALTIOD LEVERE ANDET AMMUNITION JAGTPATRONER, ELLER KALIBRE TIL DIN RIFFEL - SÅ ER DET GRATIS LEVERET. 

Du vil eventuelt også synes om