• Nedsat pris

Konus 1x20 Atomic Redpoint Compact Rødpunkt-sigte

1.999,00 kr.
1.199,00 kr. Spar 800,00 kr.
Inkl. moms

Vi har sat denne mini RedPoint Sight-Pro ned uden konkurrence! Usædvanlig lav pris!

Ægte red-dot, men med stor justeringsmulighed, prik fra helt svag til kraftig - samme vægt og størrelse som tilsvarende Aimpoint.

Genial til drivjagter, kombivåben, dobbeltrifler og er samtidig lette at montere på pistoler - Få verdens hurtigste målsøgning!

Antal
På lager

 

 

 

KONUS OPTIK OG KIKKERTER ER MED MINIMUM 2 ÅRS GARANTI OG TIT LIVSGARANTI, UIMODSTÅELIG OPTIK I FINESTE KVALITET OG EKSKLUSIVT GLAS SOM OFTE KUN FINDES PÅ LANGT DYRERE KIKKERTER!
Kikkerten er lavet med Konus optik, der er i den fineste kvalitet med eksklusivt glas, som kun findes på langt dyrere kikkerter. Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af et udsøgt materiale. Denne er desuden også vand,- dug,- og støvtæt.

Tekniske informationer:

Model: Konus 1 x 20 Redpoint

Længde: 3 cm

Vægt: kun 199G

Besøg hjemmesiden for mere info:
Konus.com for yderligere information om produkterne og modeller fra et af verdens mest agressive optik producenter i moderne design og formgivning samt nyeste optik opfindelser.

Nyd dette geniale stykke optik - til alt udenfor døren!

JagtDanmark er generalagent for Konus i Danmark.
Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af udsøgte materialer, de fleste modeller er vandtætte, alle er dug og støvtætte sikret med nitrogen og stødsikre.

Pas på den som den var en Zeiss og den holder ubegribeligt længe.

Vi sælger engros og via vor netshop. har du proffessionel interesse i Konus videresalg kan du kontakte os via mail info@jagtdanmark.dk for engros priser, forhandling og levering.

Download

Konus Atomic

Konus 1x20 Atomic Redpoint Compact

Download (607.6k)

Du vil eventuelt også synes om