Konus Universal Alluminium Montage 30/25MM

1.099,00 kr.
Inkl. moms

Konus Universal Steel Montage 30/25MM:
Her har du en høj kvalitets fast montage fra Konus, den er universel og passer på næsten alt. Ringe med aftagelig inder ring, så den kan bruges til både 30MM og 25,4MM. Samtid er skinnen justerbar til 11mm(luftgevær) eller til weaver/picanti montager. En fantastisk montage til den bedste pris! Top konstruktion og skridsikker.

Antal
På lager

 

 

 

KONUS OPTIK OG KIKKERTER ER MED MINIMUM 2 ÅRS GARANTI OG TIT LIVSGARANTI, UIMODSTÅELIG OPTIK I FINESTE KVALITET OG EKSKLUSIVT GLAS SOM OFTE KUN FINDES PÅ LANGT DYRERE KIKKERTER!

Besøg hjemmesiden for mere info:
Konus.com for yderligere information om produkterne og modeller fra et af verdens mest aggressive optik producenter i moderne design og formgivning samt nyeste optik opfindelser.

Nyd dette geniale stykke optik - til alt udenfor døren!

JagtDanmark er generalagent for Konus i Danmark.
Konus kikkerter er gasfyldte og lavet af udsøgte materialer, de fleste modeller er vandtætte, alle er dug og støvtætte sikret med nitrogen og stødsikre.

Pas på den som den var en Zeiss og den holder ubegribeligt længe.

Vi sælger engros og via vor netshop. har du professionel interesse i Konus videresalg kan du kontakte os via mail info@jagtdanmark.dk for engros priser, forhandling og levering.

Download

Konus Universel

Download (510.79k)

Du vil eventuelt også synes om