• Nedsat pris
  • Ny

Takumitak Fastbladet Kniv - Sort

545,00 kr.
345,00 kr. Spar 200,00 kr.
Inkl. moms

Tekniske data

Farve: Sort/Koyotebrun

Klingelængde: 101 mm

Klingetykkelse: 3,8 mm

Stål: 3Cr13

Håndtag: FRN

Samletlængde: 228 mm

Vægt: 360 g

Antal
På lager

 

 

 

Taktisk kniv med modificeret Tanto-klingeprofil og Full Tang konstruktion, dvs. med en bolt, der passerer gennem hele knivens håndtag. Klingens materiale er 3Cr13 rustfrit stål og er hærdet til en hårdhed på 54-56 HRC, hvilket gør den karakteriseret ved god modstandsdygtighed over for mekaniske skader og nemhed at slibe. Klingens slibning er udført med hulslib.

Bladet er belagt med sort oxid, der har anti-reflekterende egenskaber. Der er udsparinger (notchinger) på både bagsiden og forsiden af klingen, hvilket tillader et sikkert tommelfingerhvilested og øget kontrol over klingen under brug i barske forhold. Fuldere på begge sider øger designets stivhed.

Håndtaget er lavet af glasfiberforstærket nylon (FRN), som er kendetegnet ved meget god slagstyrke og modstand mod temperaturændringer. Dens ergonomiske udformning og anti-glid tekstur giver et sikkert greb under alle brugsforhold, og en øsken i enden muliggør indfletning af en sikkerhedsline. Tværvæggen forhindrer hånden i at glide ned på klingen under brug.

Sættet inkluderer en MOLLE-holster med Tek-Lok spænde, lavet af FRN materiale, der tillader kniven at blive klippet på et bælte eller andre stykker udstyr, samt udskiftelige håndtagsfacader i Koyotebrun.

Tekniske data

Farve: Sort/Koyotebrun

Klingelængde: 101 mm

Klingetykkelse: 3,8 mm

Stål: 3Cr13

Håndtag: FRN

Samletlængde: 228 mm

Vægt: 360 g

Du vil eventuelt også synes om